Paint the world in your own colours!

Nieuwe naam: Leimundo

28-08-2018
Op de eerste dag van dit nieuwe schooljaar hebben we in het bijzijn van alle kinderen, veel ouders, medewerkers en relaties van de school onze nieuwe naam onthuld: voortaan heten we Leimundo! Supertrots zijn we op deze unieke, inspirerende en krachtige naam. Mundo betekent wereld en weerspiegelt het internationale karakter van onze school en Lei is een verwijzing naar de stad Leiden.
Het was een feestelijke happening met onder meer de trommels van  Ngomayantare Africultures VZW uit Burundi o.l.v. Joseph, de vader van Queen, een cadeautje voor de kinderen en volwassenen, met uiteraard het nieuwe logo en een lekker ijsje voor iedereen.

De nieuwe naam is de start van een nieuwe fase voor onze school. In het najaar betrekken we een nieuw schoolgebouw aan de Hoflaan, wat ons de mogelijkheid geeft vernieuwingen door te voeren, nieuwe verbindingen te leggen en plannen en ambities tot ontplooiing te brengen. Speerpunt daarbij is verder internationaliseren door samen te werken met buitenlandse scholen en onderwijs in het Engels aan te bieden.

Leimundo in beeld

Powered by BasisOnline